6.04.2019 г., 17:14 ч.  

По пътя към себе си... 

  Поезия » Философска
481 2 3

Когато покрай мен е пълно с тишина

и непривично времето е спряло,

когато всякаква излишна суета

скимти захвърлена и оголяла,

напира във душата ми мечта –

от себе си да се опазя цяла!

 

                           © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??