7.02.2017 г., 10:09 ч.

По ръба 

  Поезия » Друга
455 1 6

По ръба се движиш

на чувствата на другия.

Запазваш всякак равновесие,

да не залитнеш

в неприязън или влюбване -

не е ли равно туй на безразличие?

Или пък страх…

белязан да останеш,

приближиш ли се до нечие огнище.

И все едно –

каквото и да правиш,

да ти остане само пепелище.

Заключваш себе си

в пространството наоколо

и учиш се на еквилибристика.

Залиташ майсторски,

с ефект избягваш всеки допир,

а чувствата – те само са статистика.

 

04/02/2014

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??