23.03.2020 г., 2:33 ч.  

По-силни сме от всичко 

  Поезия » Оди и поеми, Свободен стих, Друга
603 0 0

Във време на болест и зараза,
светът силно ни наказа,
промени се всичко за момент
и направи всеки човек ужасен.
Стресът влезе през вратата силно
и уплаши всички ни стабилно.
С всеки миг приближаваше се даже,
всякаш искаше да ни накаже.
Да излезем навън дори не става,
опасно стана, светът не дава.
Страх и болка ни съсипват
и в душите ни проникват.
Правят си шеги ненужни
и ни плашат за тези, които са ни нужни.
Всякаш дори любовта изчезна вече
и една тъмнина се довлече.

Но в тези дни на разруха и болка,
заражда се една сила волна, 
и с нея всеки ще победи,
и живота си ще подреди.

© Виктория Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??