22.11.2016 г., 14:08 ч.

Победена 

  Поезия » Любовна
674 2 1

Мислите за теб отново ме обземат,

хванал си ме все едно в капан.

Искам единствено да те забравя,

но владееш ме дори в съня.

 

Знаеш всяко мое слабо място,

контролираш ме дори сега.

Ръката си в косата ми прокарваш,

и ти харесва как настръхвам след това.

 

Като змия около мене се увиваш,

с едно движение спираш ми дъха.

Твоя бях веднага щом ме пожела,

и в играта на любов ме надигра.

 

 

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??