16.04.2010 г., 11:57 ч.

Почти ежедневие 

  Поезия » Пародии
781 0 15
След дълъг, тежък ден,  
изстискана като лимон,  
въртя се в кръг нa  
паркинга пред нас.  
Надежда някаква тая  
да тръгне си поне  
една кола…  
Досещате се, спирам  
наникъде и по средата  
и вадя си любимия тефтер.
Е… няма що - изпратих Ви  
хабер.    
     

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??