Apr 16, 2010, 11:57 AM

Почти ежедневие 

  Poetry » Parody
782 0 15
След дълъг, тежък ден,  
изстискана като лимон,  
въртя се в кръг нa  
паркинга пред нас.  
Надежда някаква тая  
да тръгне си поне  
една кола…  
Досещате се, спирам  
наникъде и по средата  
и вадя си любимия тефтер.
Е… няма що - изпратих Ви  
хабер.    
     

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??