Почукай нежност -
не е заключена вратата,
и приседни до мен небрежно,
хвани ме топло за ръката.
И спри дъха ми
в светъл шепот от рая...
да избяга страха ми,
да те имам до края.
Хайде, бързо, покажи ми дъгата,
сбъдни ми старите молитви,
затрупай взривовете във душата,
със теб в безкрая да политна.
Премръзнала от тази самота,
с която дълго съм се скитала,
дори когато си отивам от света -
все тебе, нежност, аз съм викала...
© Румяна Всички права запазени
yogimax (Василена ):
valantai155 (Валентина Иванова):
Трогнахте ме!Благодаря Ви от сърце!