1.01.2014 г., 21:55 ч.

Подари ми 

  Поезия
543 0 3

    Подари ми

                       нещо скъпо,

    нещо свое,

    сърце ми да

                         потръпне

     с удар неспокоен.

     

     Да потръпне,

                            да забие

      както някога преди.

      Горчилка

                все да пие, 

      но да вярва

                         продължи...

      във нощите 

                       да тласка

      кръвта със лекота,

      до последния отбляськ

      на живота - любовта.

    

      Подари ми

                     дрипи-броня.

      Късче необятност.

      Подари ми

                     лист обронен,

      с есенния вятър.

       

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много хубаво!
  • "Подари ми дрипи-броня.
    Късче необятност.
    Подари ми лист обронен,
    с есенния вятър."

    Истински ценните неща - красив подарък!!!
    И от мен браво за хубавия стих!!!
    Честита Новата 2014 година!!!
    Успешна и вдъхновяваща да е!
  • Една усмивка, една прегръдка изпълнени с много обич, това е истински подарък! Браво за хубавия стих!
Предложения
: ??:??