20.06.2009 г., 14:56 ч.

Подпряла гръб на лист зелен 

  Поезия » Любовна
697 0 20

Сега съм капчица роса,

подпряла гръб на лист зелен,

а в мене се оглеждат

и птиците, и небесата.

Ако отгоре ме погледнат –

от радост съм зелена,

една калинка хвръкнала

в червено ме обагри

и с кадифето на крилцата си

рой точици остави.

А нощем,

вълшебно огледало съм -

дори в небето няма толкова,

изгрели от любов звезди.

Не просто - влюбена,

сега съм и обичана.

 

 

20.06.2009 г.

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??