24.05.2011 г., 10:52 ч.

Подпрян 

  Поезия » Източни форми
591 0 0

Крепи ме нещо –

патерицата живот,

но и убива тя.

 

***

 

Под мишницата

сгушен дунапрен протрит

къта спомени.

 

***

 

Кракът прегънат

страхува се да допре

земята болка.

© Хийл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??