May 24, 2011, 10:52 AM

Подпрян 

  Poetry » East forms
590 0 0

Крепи ме нещо –

патерицата живот,

но и убива тя.

 

***

 

Под мишницата

сгушен дунапрен протрит

къта спомени.

 

***

 

Кракът прегънат

страхува се да допре

земята болка.

© Хийл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??