23.12.2023 г., 20:09 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 7 

  Поезия » Друга
319 0 2


Коледни целувки - 7

И в тази нощ
се случват
чудеса –
едно дърво
поникна
с благодарност –
от Ангел дар –
в човешката Душа –
да го спаси
в суетната измамност;
да бъде фар,
звезда от светлина
и нов живот –
подарък
без цена!

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.
 

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??