20.11.2018 г., 17:04 ч.

Поетичен нaтюрморт 

  Поезия » Друга
496 0 0

„И аз те помня. От живот предишен.

Такъв един... тих и благ."

g/m

 

Шепотът на времето -

те роди сред пепелта.

Пътуване към себе си-  дар е,

което ни прави щастливи.

 

Послание  - е истината,

неосквернена за плът и душа.

Дочети ме без слова -

дочети ме в мълчание.

 

Ум и сърце

е пътят към истината.

Духовна идилия –  

да бъда себе си.

 

Дивите гълъби

да си спомням за всичко.

Непремълчано

съкровеното нека се случи.

 

Ще помълча

с твоето мълчание.

Здравей самота

нека пребъде това, което Е!

 

Предесенно

и ухаеш на топла пръст.

Кълн е

кълн съм в чернозема.

 

 „В обятието на Твореца

Нека ме съди Творецът!  

 

20.11.2018

 

*PS  13 заглавия от мои публикувани произведения тук 

в близък план.  Нека заглавието не Ви смущава!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??