14.04.2009 г., 8:30 ч.

Погледът ти - янтарна топлина 

  Поезия
1374 0 30

За огън събирам дърва,

измежду страховити бодили.

(напролет сигурно са цъфтели...)

Погледът ти - янтарна топлина...

Не ми трябва зАвет.Само

чакат пламък ветровити места.

(или гости - плодовете узрели...)

Мед по устните ми - от твоите...

Искри от сухите клони.

Въздишките на топлината...

(какво беше покой...?)

Ти ме докосна.Оглушах в тишина...

Ще разстеля по въглени

по-горещите си копнежи.

Нестинарско ми е...

С вик ще тръгна към теб...

За да те срещна

бос до жаравата.

(още не изгорен...)

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??