20.10.2016 г., 23:21 ч.

Погребение на чувствата 

  Поезия » Любовна
569 2 9

Празно и пусто е в нашата стая.

Празно е в нашите сърца.

И се преструвам, но всъщност го зная –

тръгна си днес любовта.

Тръгна да търси очи, ала парещи,

тръгна да търси ръце,

които се търсят и топлят изгарящо,

тръгна да търси сърце,

ала такова, което е свързано

с друго и бият в нощта.

Тръгна да търси душѝ, но обвързани

в нежност и красота.

И се преструвам, но всъщност го зная –

не е любов. Примирение е.

Празно и пусто е в нашата стая.

Като след погребение.

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??