2.10.2007 г., 0:37 ч.  

Пожелавам си... 

  Поезия » Любовна, Еротична, Друга
812 0 7

                   Как искам да ме подсушиш след къпане...

                   С прегръдката си топла...

                   Да ме разплиташ на импулси подир лутане...

                   С целувките си волни...

                   Да искаш порива щастлив да разгориш...

                   С дъх ненаситен...

                   Без думи, само с поглед да ми разрешиш...

                   да пия и не питам...

 

                                   © Павлина Христова Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??