30.06.2013 г., 12:02 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
902 0 7

На стаята в сумрака
на лунна светлина
към тебе ще пристъпя
и ще затрептя.

 

Ще те прегърна леко
ефирно - като мим.
Ще те докосна страстно
и двама ще трептим.

 

Ще те целуна бързо
и пак ще полетя
през облачета бели
към лунните цветя.

 

Ще искам да си с мене
но ти оставаш тук -
не стига за летене
смелостта на друг.

 

На стаята в сумрака
и двамата трептим.
Смел бъди. И можем
двама да летим.

© Снежина Будурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??