22.02.2019 г., 9:34 ч.

Полупризнание 

  Поезия » Любовна
546 1 1

Някой ден ще ти разкажа приказка.

От онези дългите, безкрайните.

Ще узнаеш моите истини,

и най-дълбоките ми тайни.

 

После ще тръпна в очакване

да произнесеш присъдата.

Дали ще ме разплачеш?

Или ще си ми сбъднатост.

 

Дали ще ме целунеш

жаден за устните ми?

Или пък ще си тръгнеш,

уплашен от безумието.

 

Въпросите са много,

отговорите - все още неизвестни са.

Любовта ти е огън,

който ме спасява от бездната...

 

Някой ден ще ти разкажа приказка.

От онези, които ти накъсват дишането,

И после, ако искаш ще ми бъдеш пристан.

А финалът... с теб ще напишем.

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??