30.12.2008 г., 23:04 ч.

Полъх от дух 

  Поезия » Любовна
881 0 23
Знам ти всички писма. С запетаите.
Свикнах хляб и вода да ми бъдат.
Като птици отлитат си  датите...
С теб изпращам деня. С теб осъмвам.

И когато мълчим, разговаряме.
Сетивата на фризби играят.
Измерение друго отваряме.
На човешки наричат го Рая.

Страх и срам в Рая няма. За никого.
Тука може от всичко по много.
Дай ръка. Да се хванем за синьото...
Забрави, че сме смъртни, за Бога!

....................
Всъщност, филмът е друг. И в сюжета му
двете роли сама разигравам.
Като полъх от дух през сърцето ми
ти си минал. А аз... полудявам.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??