5.05.2009 г., 22:02 ч.

Помощ за живот 

  Поезия » Друга
631 1 0

Помощ  за живот


Когато сърцето те боли,
когато лицето ти мълви.
Лоши чувства и разярени дни,
тътен от небивалици.

Слънцето когато изгасне
и няма искра една поне -
да видиш светлината отгоре,
в това неузнаваемо море.

Птичките спрели вече,
звукът им отшумя далече.
Няма го смеха на дете,
някой непознат в мига го взе.

Идва нощта мрачна и зла,
в сенките тъй жалка и леко  замряла.
Носи  студенина и мрак,
закрива всеки праг.

Унасяш се и  някъде отиваш
 и в миг на отчаяние замираш.
Моменти на слабост
и огромна жалост.

Изпълнена е душата ти със студ,
навсякъде около теб е възцарил ужасен смут.
Ела тука, ела,
да ти подам аз мойта ръка.

Аз съм твоето спасение.
Едно малко, малко творение.
От твоето съзнание всичко да разсееш
и да те накарам отново да живееш.


© Гергана Дойчинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??