Изкараха ме лоша... много зла,
по-черна ме изкараха от мрака!
Изпитах незаслужена вина
и луната даже с мен заплака.
Ранявала съм хиляди сърца,
играла съм си аз с чужди чувства.
Душите им захвърляла съм във прахта,
след като разбрали са за моите блудства.
Играла ли съм на любов? Само аз си знам.
Вие ме съдете, аз няма да го отразя!
Разберете, мен не ме е срам,
че допускала съм грешки в любовта!
Да, черна съм и лоша... вещица!
Мъчителна била е всяка раздяла...
Но спокойна съм да знам това,
макар и болка - поне нещо съм дала!
© Ванеса Всички права запазени