22.04.2020 г., 10:04 ч.

Понякога 

  Поезия » Друга
806 0 2

Понякога съм силна,

посрещам всяка трудност и се боря, 
понякога съм стилна, 
елегантно преминавам и говоря. 
Понякога съм тъжна, 
скривам се далече от света, 
понякога съм длъжна, 
да лекувам си поредната щета. 
Понякога съм бясна, 
на всичко и на всички хора покрай мен, 
понякога съм крайно ясна, 
не желая никой в моя ден.
Понякога съм даже и страхлива,
страх ме е дори да си мечтая,
понякога съм истински щастлива, 
раздавам се, обичам и дерзая!

                                                    

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??