Понякога съм силна,
посрещам всяка трудност и се боря,
понякога съм стилна,
елегантно преминавам и говоря.
Понякога съм тъжна,
скривам се далече от света,
понякога съм длъжна,
да лекувам си поредната щета.
Понякога съм бясна,
на всичко и на всички хора покрай мен,
понякога съм крайно ясна,
не желая никой в моя ден.
Понякога съм даже и страхлива,
страх ме е дори да си мечтая,
понякога съм истински щастлива,
раздавам се, обичам и дерзая!
© Ирина Пачелиева All rights reserved.