Понякога е нужен само миг
човекът в сянка да превърне
и в шепот да потъне всеки вик,
дръзнал тишината да огъне.
Понякога е нужен само стих
любовната магия да възкръсне.
По-нежни думите са от сълзи
Купидон когато ги разпръсне.
Колелото на живота се върти,
оплита ни във двоен възел.
Понякога си нужен точно Ти -
липсващата част от сложен пъзел.
© Леонид Стоянов Всички права запазени