Feb 11, 2008, 9:58 AM

Понякога 

  Poetry » Other
746 0 20

Понякога е нужен само миг

човекът в сянка да превърне

и в шепот да потъне всеки вик,

дръзнал тишината да огъне.

 

Понякога е нужен само стих

любовната магия да възкръсне.

По-нежни думите са от сълзи

Купидон когато ги разпръсне.

 

Колелото на живота се върти,

оплита ни във двоен възел.

Понякога си нужен точно Ти -

липсващата част от сложен пъзел. 

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??