22.05.2016 г., 22:02 ч.

Понякога нощем си тук 

  Поезия » Любовна
377 0 2

Знам...,
понякога нощем си тук.
Долавям как с бризов повей
косите ми милваш,
без звук.
Прегръщаш моя безпокой
и тихо ме приспиваш.
Тогава приказно сънувам
и  се реем в звездоброй,
обичаш ме и... не тъгувам. 


 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??