17.01.2010 г., 23:21 ч.

Породено... 

  Поезия » Друга
917 0 3

Животът ми е само дума нежна,

душата ми – избистрен кръгозор,

лицето ми – изстрадала картина,

ръцете ми са сетния заслон.

Косите ми илюзия са вечна,

сърцето ми – две глухи думи,

единствени очите са човечни,

те отразяват тихата ми лудост.

Те криволичат по пътеки стари,

те борят се със болки отживели,

във думите откриват те другари,

във хората - несретници незрели.

В мой собствен враг превърнаха умело

сърцето ми, на всеки непознато;

като оръжия насочиха го смело

към моите ръце, към мен самата...

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш невероятно близък за мен стил, но си постигнала много повече за кратката си възраст! Успех и пиши!!! (Прочетох почти всичко твое )
  • Имаш талант!!!
    Пиши!!!
  • Хубаво е стихотворението ти, продължавай да пишеш!
    Успех!
Предложения
: ??:??