16.02.2019 г., 16:40 ч.

Порок на сърцето... 

  Поезия » Любовна, Хумористична, Свободен стих
545 0 5

Да ти кажа честно правичката - 

Аз ама хич не съм за тебе. 

Като в обувката ти съм камъче, 

все някак вечно ти преча... 

Като трън във пета̀ те убождам, 

и боля, като шип на кръста. 

Без покой, денем и нощем. 

Вече сигурно ти омръзна... 

Да ти кажа, честно правичката - 

аз не съм за мирисане цвете. 

Имам досадни и вредни навици, 

с диагноза - порок на сърцето... 

Да те обичам. (Без хамалогия). 

И, защото ще ти е адски скучно, 

ако четеш сама митология, 

без да мога да ти се случа... 

И да знаеш, че зная също - 

Няма Принцове без Принцеси. 

И каляска нямам, ни къща. 

Имам комплекси и много стрес. 

Тъй, ще изохкам са̀мо 

и ще си бия шута от у̀пор! 

Щом не мога да съм ти рамо, 

поне на очите ти да е сухо... 

И накрая, ако ще тръгвам - 

Не дойдох, за да ме изпращаш! 

Утре сутрин, (ако осъ̀мна) - 

пак до мен да си! И без гащи... 

 

Стихопат. 

(DannyDiester)

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Даааммм... тенкио намек...
    Със сигурност ще го разбере
    Дай Боже повече от този артикул!
    Харесах и ме усмихна, благодаря ти!!!
  • Дано да има повече с такива пороци Поздрави!
  • Любовта е хубав порок, Гавраиле! Редовно я правя и със сърцето съм добре, слава на Бога! Иначе Спортувам и гледам да съм в кондиция. Таня, тия подробности са си важни, знаеш Поздрави и приятна Неделя
  • Туй последното не го желай ако си с порок на сърцето.
  • Изключително важно уточнение!
Предложения
: ??:??