Улавям невидимите трептения
в пространството и тайничко
отключвам времевия поток...
И се потапям в златните вибрации
на любовта ни и вървя до теб
щастлива и усмихната...!
И ето размиват се неясните полета
и в полета на светлината
докосваме - душите си...!
И няма как да ги опиша цветовете
които се преливат един в друг
и галят с нежност по струните
на любовта ни... Неземно е
това докосване!
Преминало през портата на световете!
Кодиран миг ни връща във времето
когато сме се врекли един на друг
преди да се намерим и докоснем!
Защото живота е един миг от вечност...
И някъде там в портала на световете
трептят звездите за нас и ни докосват.
И оставят следа във времевия поток
на времето и златния ореол на любовта
ни понася на крилете на щастието...
в кодирания миг на светлината!
12.03.2019г
Катя
© Катя Всички права запазени