26.07.2019 г., 14:16 ч.

Послание към всички 

  Поезия » Друга
468 1 1

Жадувани, желани нежелани

пристигаме на таз земя

и пак се раждаме отново,

за сетен път така.

С хора разни съдбата ни среща.

По пътища прави - често се губим.

По задънени улици ръка ни подават случайни

и пак продължаваме жални.

Едничка пътека за нас сътворил е живота.

За миг нека поседнем на нея.

Да докоснем с длани пръстта на таз земя 

и да си кажем: Не може повече така!

Един е пътят верен, братя и сестри:

Да правим избор

Да бъдем човечни

и да обичаме вечни

По таз пътека трябва да крачим от любов

изморени и да се срещаме отново и отново

все по -обновени!

2012г

© Тодорка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От любов изморени... В добротата и отдаването й пътят е светъл! Много хубаво послание, Доре!
Предложения
: ??:??