12.11.2017 г., 19:16 ч.

Последен ден 

  Поезия » Хумористична, За деца, Свободен стих, Друга
822 0 0

Последен ден

 

Последен ден от ваканцията дойде.

С поглед тъжен гледам синьото небе.

 

На бюрото домашни ме очакват,

душата ми измъчена разплакват.

 

Математика, български, немски,

натъжават погледа ми детски.

 

Днес навън искам да изляза,

но от утре ще мога само да разкажа,

 

как безгрижни дни съм имала

и как с приятели съм излизала.

 

Но вече край на цялата забава.

От утре всеки с униформа се явява.

 

© Stanislava nacheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??