3.11.2011 г., 10:26 ч.

Послеслов 

  Поезия » Любовна
384 0 5

Аз съм слънцето, което 

гали твоето лице,

целувам те и не жадувам

за по-красиви светове.

 

Аз съм вятърът, разрошил

и донесъл хладина,

песента - недоизпята,

но родила красота.

 

Аз съм и нощта безлунна,

скрила в пазвите сълзи,

и сънят - неизживян, жадуван,

вдъхновил безброй мечти.

 

Аз съм любовта, която

озарява цялата земя,

с красота и нежност свята

покорявам и смъртта.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??