Сънувах сън. Странен сън.
Умрях! И ето ме изправена на съд.
Задето беше различна! Виновна!
Не ламтеше за чуждо! Виновна!
Търсеше обич! Виновна!
Беше приятел! Виновна!
Не издържа на живота! Виновна!
Събудих се обляна в пот...
Сърцето бие до полуда!
Бях все още в тоз живот
- изтръпнала и във почуда!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени
себе си! Това показва сънят ти, Марги!
Поздрави и спокойна нощ!