Защо не повярва в мен и в моето сърце,
защо си мислиш, че са измамни сълзите върху моето лице?
Защо не виждаш болката в моята душа...
а вярваш на фалшивата лъжа?
Нима, че те обичам - не съм го доказала?
Нима, че за теб умирам, не съм ти го показала?
Нима, че след теб ще тичам...
нима в вярност ще ти се вричам...
- дори с устни името ти няма да изричам...!
Омръзна ми постоянно да ме обвиняваш,
че с друг ме делиш...
Вярвай в мене и много сълзи и мъка ти ще ни спестиш.
Ако пък продължаваш да се съмняваш в мен и в моята любов,
просто ще се разделим... макар и жестоко да се нараним.
(АвТорИ-->>НеЛИтУ и дРеБ**)
© Нели Йорданова Всички права запазени
"просто ще се разделим... макар и жестоко да се нараним."
Може вашият замисъл да е бил друг,но аз така го разбрах,поправете ме,ако греша!