17.03.2008 г., 13:35 ч.

Повярвай в мен, любими 

  Поезия
974 1 8

Не вярваш ли, че те обичам? –

тогава във очите ми ти погледни –

там сърцето плаче и се врича,

че твоя ще съм аз до сетните си дни.

 

Не вярваш ли, че тебе искам? –

тогава ръцете ми ти погледни –

как протегнати са все към тебе

и вечно за прегръдка са разтворени.

 

Не вярваш ли, че съм ти вярна? –

тогава във душата ми ти погледни –

там запечатана е твойта сянка,

която зорко пази  наште спомени.

 

Не вярваш! – О, да, аз знам това!

Сърцето ти е твърде наранено...

Но за първи път със теб съм истинска,

затова “Обичам те”, прошепвам ти смирено!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??