25.11.2007 г., 9:11 ч.

Повярвала във приказното чудо... 

  Поезия » Еротична
1060 1 21
Повярвала във приказното чудо,
поисках да ти се отдам...
Целувай ме отчаяно и лудо,
стопи ме с мъжкия си плам.
Да лумне в огън цялата вселена
и пеят хиляди звезди...
Не сме ли с теб един за друг родени -
два дивни свята - аз и ти?...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??