1.02.2008 г., 17:30 ч.

Позиция 

  Поезия
620 0 8

Не искам

да съм ничия причина.

И повод,

и стремеж,

или кумир...

Не искам никой

да ми сочи доводи,

че

някой,

нещо,

някога,

нали...

Не искам

да кръщават в мое име

дори животни!

Камо ли човек!

У всеки има

слънце,

плод

и истина,

които

да го преведат напред!

И всеки

е за себе си,

по своему

изпълнен и със смисъл,

и с Живот -

такъв,

какъвто Господ-Бог Всевишния

го е изваял с радост

и любов!

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??