20.05.2014 г., 21:46 ч.

Праг 

  Поезия » Друга
314 0 2

 


                                     ПРАГ

 

                                    Не пусна никой този праг,

                                    дошъл да го прекрачи с лошо.

                                    Отсява дълго свой от враг,

                                    безмълвно тежестта си носи.

                                    Той помни тихото сбогуване,

                                    думите на мама благи...

                                    Животът е едно пътуване,

                                    а любовта ме връща...

 

                                    Смирявам се,

                                              по-ниска съм

                                                             от прага

                                                                      в бащината къща.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??