26.12.2017 г., 20:10 ч.

Празни(ци) 

  Поезия » Друга
242 0 4

пръсти полепнали 
с нечия неизвестна любов
щастие
търкулнало се 
изтървано
в накъсана хартия
сред панделки 
от намачкани специални мисли
докато слепешком
се разопаковат
подаръци

 

Празни(ци)

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??