4.11.2018 г., 23:54 ч.

Празно 

  Поезия » Любовна
838 3 0

(На Ангел)

 

Отвътре е толкова празно
Пусто, тъжно и самотно.
Остана само сърцето омразно
Да плаче и бие неохотно.

 

Да боли и високо да стене,
Спомени тежки да връща,
В които сладкото звънтене
На твоя глас ме прегръща.

 

В които очите ти сини
Гледат влюбено в мене,
В които ръцете ти силни
Ме топлят в студеното време.

 

В които любов пламенна
Сърцето ми стопли за миг,
А сега душата е каменна,
Чуваш ли нейния вик?

© Калина Хаджиниколова Всички права запазени

Още малко любовна лирика, защото не е ли любовта това, което движи света? (Както винаги моля за градивна критика)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??