7.10.2006 г., 20:41 ч.

Пречистване 

  Поезия
524 0 4

Чуствата прибрани извадих
Избърсах прахта от нашите дни
Изхвърлих обиди и драми
Попих с Надежда всички сълзи

Прозорците отворих широко
заковани след буря в нас
И се изпълни нашата стая
с уж забравен,жив аромат

Недоверието до бяло изтърках
от челата потъмняли от гняв
Завесите тъмни разкъсах
и стана слънчев нашият свят

Ревността нарязах на ситно
да не покълне отново в нас
Изрязах изгнилите листи
на цветята живящи чрез нас

Промих и сърдечните рани
Разбитите мечти залепих
Завързах с възели здрави
лаещите хорски сплетни

Ти не вярваш,плачеш от радост
Сякаш отново се раждаме днес
Към Любовта били сме небрежни
А толкова просто е всичко било...

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??