28.08.2013 г., 20:42 ч.

Пред мен си 

  Поезия » Любовна
628 0 1

Очи затварям, ето те, пред мен си,
ръце протягам, да те прегърна искам.
И в тишината пак дочувам твоя песен,
и всичко е като преди, но теб те няма.

Заспивам и не искам ден да идва,
щом ти си тук и пак ще те прегърна.
В усмивка на дете, в сълза любовна,
навсякъде си, нищо че те няма.

Навсякъде си, ти пленил си всичко,
дори и ангели пред теб ще коленичат,
дори земята да те скрие няма сили.
Ти пак си тук, тук някъде във мен.

16. VІ. 2008 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??