19.05.2010 г., 9:09 ч.

Преди изпит 

  Поезия » Бели стихове
710 0 6

/Писано много отдавна,

когато съм била на 24 години,

но как ми се иска

да съм го сътворила днес!/

 

Дали спорното право

съществува?

А мирис на косено

ме опива ...

Издирвам приложимия закон.

А искам на простор

 да тичам,

сина си да целувам,

да мечтая,

а тъй желая

да летя в безкрая!

Хей, Май,

хей, трепет дебнещ ме,

ела, вземи ме цялата!

Хей, Май,

 хей ти, лудетино,

кикотят ми се изпити ...

Смили се ти над мен!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??