22.10.2009 г., 23:08 ч.

Прекатурени... 

  Поезия » Източни форми
646 0 11

Прекатурени,

в тръните на мисли -

шарени чувства...

 

Неравен пътят.

Камъни - илюзии.

Бариера - страх.

 

Жадна пътечка

до хралупи-истини.

Гладни спомени...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??