Oct 22, 2009, 11:08 PM

Прекатурени... 

  Poetry » East forms
647 0 11

Прекатурени,

в тръните на мисли -

шарени чувства...

 

Неравен пътят.

Камъни - илюзии.

Бариера - страх.

 

Жадна пътечка

до хралупи-истини.

Гладни спомени...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??