6.09.2007 г., 9:30 ч.

Прекрачване 

  Поезия
637 0 6
                               
                               Прекрачване

                    Скупчени мисли набраздяват следи.

                    Нарояват се тръпнещи хоризонти...

                    Усещане светло над нас кръжи...

                    Сноват по петите ни нови посоки.


                    С настроение и опияняващ възторг

                     от предстоящите везани мигове,

                     забравяме вече един странен акорд

                     и смело прекрачваме прагове...


                     И всяко настояще пак ни свързва 

                     с усмивка, поглед или странен жест.

                     Навярно ти и аз сме пълноводни бързеи.

                     Пътуваме към следващия век!


                 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??