20.06.2009 г., 1:02 ч.

Прекроявам си дните 

  Поезия
551 0 11

Прекроявам си дните.

Не по мярка започват.

В тях е трудно да вляза

с тази липса безсрочна.

В тях не мога да дишам,

да вървя, да говоря...

Всичко става излишно

без за теб да се моля...

Без да слагам в сърцето

рано сутрин надежда,

че ще дойде моментът,

татко, пак да се срещнем.

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??