Прекършени криле
Крилете си прекърших от умора,
безспир по цялата земя летях!
В търсенето на безгрешни хора...
Да ги открия, тъй и не успях...
Уморен съм... Крилете дремят в мене...
Със спомените пасианс редя...
А трудният въпрос в душата стене!
Дали ще мога пак да полетя?...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени