1.12.2006 г., 23:17 ч.

Прелюдия 

  Поезия
868 0 3
Не знам защо прекарах с теб нощта?!
Като че ли някой бутна ме във
                     твоите ръце
и сляха се в едно горещите тела,
и биеха във ритъм моето със
                    твоето сърце!

Усещам още страстните ти устни,
изпиващи ме със неземна сила те
и искам тялото ти пак да вкуся!
Накарай ме дъхът ми пак да спре!

...Ръцете ти усещам още,
докосват ме дори и във съня...
И мисля си за тебе дълго нощем -
коя ли нощ със тебе пак
           ще споделя?!...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??