6.08.2013 г., 15:05 ч.

Преображение 

  Поезия » Друга
765 0 14

На тоя бряг най-изгоден е курсът

на изгрева сутрин…

Него никой не го облага с курортни такси и ДДС.

Прехапвам език…

Какво ли исках сега да напиша?!

Нещо за облаци, вятър и дъжд -

мокро слънце, като улично псе…

 

На тоя бряг безплатни са само мечтите…

Всяка стъпка към лоното им

води до непредвиден разгром…

Приземяват се чувства, носталгии,

илюзиите отлитат…

Загърбва ни лятото – проскубан скитник -

останал отново без дом…

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??